söndag 22 juli 2012

Semester resan börjar

Nu har vi packat, perklat, svettats och lyckats komma iväg på vår semester resa. Bilen är full med saker, två sovande barn och två lite stressade föräldrar. Fast bara vi stannat och köpt kaffe och tankat full tank i bilen så borde vi kunna slappna av lite. Tills vi skall få ut vagnen från bilen, på bildäck det vill säga. Vi gillar inte så mycket sverigebåtarna, men som tur har vi min bror som jobbar på Viking. Så lyx hytt för bra pris på båda vägarna gör resandet riktigt roligt.
Vi skall åka över till vårt kära grannland Sverige och hälsa på kompisar i Göteborg och fira ett bröllop i Skåne. Mycket spännande.
Vi är som sagt i farten med bil. Vi åker Viking line till Stockholm och så kör vi ner till Gtb. I Gtb är vi i tre dagar och åsedan kör vi ner till Örenäs där vi är i några dagar. På hem vägen stannar vi i Gränna och så tar vi båten hem från Stockholm, om exakt en vecka. Jag skall försöka få nät så att jag kan skriva lite om vad vi sett och gjort men kan inte lova att det lyckas. Med telefonen vågar jag inte ens röra internet knappen för då blir det DYRT...

3 kommentarer:

  1. Lycka till! ser framemot fotona.

    SvaraRadera
  2. Det finns en applikation att ladda ner som berättar var närmaste wlan

    SvaraRadera