måndag 15 oktober 2012

Öroninflammation och regnskydd...

I dag var vi till barnläkaren med lillebror. Han har haft öroninflammation i ena örat, hosta en längre tid och lite snuva. På fredagen började jag misstänka att öronen bråkar då han hostar mycket och sovit dåligt. Vaknat upp ofta och gråtit. Vi beställde hemläkare hit hem på fredag kväll. Mycket behändigt, två timmar efter att jag ringt kom en läkare hem till oss. Lyssnade och tittade och konstaterade ensidig öroninflammation. Hoppas nu ännu att försäkringen betalar besöket och ifall den gör det så är hemläkare faktiskt en bra grej.
Lillebror fick inte antibiotika utan bara värkmedicin. I dag var vi och kolla upp örat och det var mycket bättre redan.
Så natthosta och gråtiga nätter kan vara öroninflammation. Storasyster hade presis lika en gång.
Då vi gick hem från läkaren kom det emot oss en kvinna i burka. En sån där riktigt täckande med endast riktigt smal öppning för ögonen. Storasyster stannade upp då kvinnan var sådär 50 meter ifrån och frågade; "mamma, varför har hon regnskyddet på sig". Vi brukar nog tala om regnkläder medan vagnen täcks in med regnskydd. Jag hade nog svårt att hålla mig för skratt och ännu svårare eller egentligen omöjligt att förklara för henne vad en burka är.

På kvällen fick (måste) lillebror komma med på möte för det hemliga projektet. Han trivdes rätt bra med sina "leksaker"...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar