lördag 6 oktober 2012

Familjedag

Skön lördag är vad det varit i dag. Vi har fixat ihop hela dagen hela familjen och resultatet har varit två mycket glada barn. Vi skulle bara ta det lugnt i dag men lite program hittade vi på. Vi har vandrat på Degerö i vackert höstlanskap, ätit mäccenmat, handlat mat för en vecka och varit en sväng till stallet. Men vi har inte stressat det minsta. Mera såna dagar.


På promenad i häftiga kläder. Storasyster ville ha på sig den tjockaste vinterhalaren hon har. Sade Stop Nej, vad som helst annat men inte vinterhalare. Resultatet var randig yllehalare, sommartecken och lillebrors mössa och så det matchade. Randigt, randigt, prickigt och randigt och storasyster var nöjd!

På stallet hälsade vi såklart på Ciora men också på fyra åsnor, en tupp, en katt, en get och en hund. Storasyster var rädd för alla djur utom åsnorna och Ciora. Jag vet inte varför hon är rädd för dem. Hon vill i famnen genast hon ser en främmande hund eller katt och getter kommer hon säkert se mardrömmar om. Hoppas denna rädd fas går snabbt om. Fast om hon brås på mig så kan det nog hålla i sig. Jag var rädd för ALLT som liten och jag tror det höll i sig länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar