tisdag 26 februari 2013

Sjukstugan rapporterar igen

Hej och hå från sjukstugan. Men lite bättre mår vi. Hoppas det inte bara är något övergående utan att vi verkligen håller på att tillfriskna.
Igår kväll åkte vi till läkaren med lillebror. Vi var ganska säkra på öroninflammation då han haft så hög feber och gråtit på nätterna. Ut kom vi med två diagnoser. Öroninflammation och lunginflammation. Den senare var en stor och tråkig överraskning. Lunginflammationer är ju verkligen inget att leka med. Lite har lillebror hostat men verkligen inte så mycket att vi sku ha gissat på lunginflammation. Vi fick antibiotika och verkmedicin utskrivet och åtminstone har febern kommit ner så antibiotikan verkar bita.
Storasyster har ju också haft feber i några dagar och så förra natten började hon gråta och klaga på öronverk. Så på morgon ringde jag direkt till läkarstationen och fick en tid redan efter en timme. Öroninflammation var diagnosen och antibiotika. Som tur lät lungorna friska. Ikväll har nu båda barnen varit glada, pigga och nästan feberfria. Hoppas så att båda nu fortsätter bli bättre. Själv mår jag också mycket bättre idag.

1 kommentar:

  1. Men fy vad tråkigt! Hoppas medicinen hjälper och att ni hålls friska ett tag nu!

    SvaraRadera