tisdag 5 februari 2013

Dåligt med uppdateringar...

Nu har jag varit så ur ussel på att skriva. Men jag tänker inte ta nån stress för det eftersom jag inte vill att skrivandet skall bli en stressfaktor (till...). Sorry!!
Storasyster är äntligen totalt frisk från vattkopporna och idag fick hon gå till dagis. Hon var så ivrig att få gå dit och nu i kväll också ivrig över att det i morgon är dagisdag igen. Det har nog varit lite tråkigt att vara hemma med mamma och lillebror.
Vi ansåg storasyster frisk redan på veckoslutet och på söndag for vi och åka pulka till Svedängen och sedan till Tomtbacka och äta lunch och titta på får, hönor och kossor med storasysters bästis och hans familj. Riktigt super söndagsprogram.
I morgon skall jag och lillebror åka och hälsa på till min gamla arbetsplats. Jag har inte varit där på två år och det skall bli så roligt att fara dit. Jag trivdes verkligt bra där och tyckte om mitt jobb. Tyvärr har det blivit svårare tider inom branschen och många har varit tvungna att lämna firman så att börja jobba där igen då jag snart tänkte återgå till arbetslivet tror jag inte direkt på. Få nu se var och när och med vad jag börjar jobba med. Senast på hösten blir det nog, så nu skall jag njuta för fullt av hemmamamma livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar