onsdag 29 augusti 2012

Små vänner...




Vänner är bra att ha. Storasyster har lekt en massa den här veckan då vi flyttat tillbaka till storstan. På måndagen lekte hon flera timmar - mamma och pappa flyttar till Stockholm - med min kompis son, som är ett år äldre. Följande dag lekte hon med sin bästis från Sverige och då han farit hem (han bor nog i Finland) frågade storasyster om inte bästisens mamma och pappa ska fara på resa så att bästisen kunde bli hos oss lääänge. Och så i dag då vi var på dagis hittade storasyster en vän. Storasyster var lite mammig och blyg då vi kom dit men sen kom en söt liten flicka och tog henne i handen och så vandrade de hand i hand tillsammans på gården och sedan lekte de i sandlådan tillsammans och storasyster blev sitt vanliga jag. Hon tyckte till och med att jag skulle gå hem.
Det är synd att den lilla söta flickan som tog hand om storasyster inte är i samma dagisgrupp, så de kan bara leka ihop på gården. Storasyster är annars också äldst i sin grupp och jag hoppas det inte skall bli ett problem. Hon pratar ju så bra och verkar äldre än hon är och med de andra i gruppen är det lite tvärt om. Alla verkar jätte små och pratar inte så bra, trots att de nog inte är mera än ett par månader yngre. Så hoppas hon hittar en vän i sin egen grupp också. I morgon blir det ännu en mjuklandnings dag på dagis, spännande.


Barnen tar en paus i sin lek och ser lite på Buu klubben...



Lillebror bara rullar och rullar, här på dagis...

2 kommentarer:

  1. Söt hon är N!! Ska verkligen överväga det där med att åka på resa... /Anna

    SvaraRadera
  2. Det går nog bra med att vara störst/duktigast i gruppen ska du se. Vi hade samma 'problem' förra hösten men nog hittade Noah en bästis och sen hade han lite idolstatus i gruppen :)

    SvaraRadera