onsdag 22 augusti 2012

Dyr lunch...






Mysig skylt men annars inget att rekommendera
Hösten börjar vara här. På natten är det jätte kallt och solen värmer inte lika mycket på dagen. På måndag var vi efter barnens fammo från bussen och passade på att gå och äta lunch i gamla stan i Borgå. Där var redan nu rätt dött. Jätte lite folk i farten. Borgå är nog en sommarstad.
Vi försökte gå till Johans som har en jätte mysig innergård och dit har jag velat gå redan en längre tid, men det var stängt så det slutade med att vi gick till snigel restaurangen Timbaali. Inte ett bra val. Det var så oförskämt dyrt. En riktig turistfälla. Som tur bjöd fammo och storasyster fick äta gratis. Men 24 euro för ett stående bord med lite lax och strömming och laxsoppa som smakade vatten är helt galet. Inte att rekommendera. Och vill man äta sniglar, finns det inte enklare mat att laga själv.
(Jag som har tyckt att paviljongen i Kaisaniemi i Helsingfors har dyr lunch. Där får man ett jätte gott stående bord med en massa delikatesser, huvudrätt och efterrätt för 15 euro. Int så mycket jämfört med gårdagens 24)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar