måndag 7 oktober 2013

Veckoslutet kom och gick

Veckoslutet kom och gick i raserfart. Nu igen vardag och tidiga morgnar och sena kvällar, åtminstone för mig som för tillfället är både morgontrött och kvällstrött. Igår kväll tvingade vi oss med mannen att måla här hemma efter att barnen somnat. Färdiga var vi vid midnatt och som tur så var slutresultatet bra (första målfärgslagret av tre, så färdigt är det inte) för lite extra trött har jag nog varit idag. Men dagen klara sig genom lite extra kaffe samt den arbetande och trötta mammans ohälsosamma räddare, dvs. Ikea och deras köttbullar. Hem från Ikea kom det två par gardiner och en lampskärm.




Gardinerna är ännu i bilen. De måste förkortas och sen blir det bild, kanske.
Ännu tillbaka till veckoslutet. Det var bla. kalas och vacker natur på agendan. Storasysters bästis fyllde fyra och hade riktigt barnkalas. Med hotdogs, superman kaka och mete. Jag och lillebror var med och så var där en massa små barn. Mycket lyckat. Här några bilder.








Barnen blev lite trötta efter två timmars härjande, så de parkerade sig framför tv:n.
På kvällen for vi ännu och leta efter svamp och njuta av det otroligt varma och fina höstvädret och av ruskan. Fast svamp hittade vi nog jätte lite.








Hoppas vädret håller i sig. Har inte ens vågat kolla nån rapport...

2 kommentarer:

  1. Nog har ni det ljuvligt med naturen så nära.

    SvaraRadera
  2. Så roligt att igen få "höra av " er . Nog har ni det jobbigt i ert nya bo men sakta blir det väl fint igen . Roligt är det säkert att ha naturen sådär ganska nära ändå så ni inte behöver ha så lessamt efter sommarhemmet . Ha det så bra och kämpa på ! Kram

    SvaraRadera