onsdag 8 augusti 2012

Självständig dam

Vart försvinner de här blogginläggen. Det är nog något fel på appen jag använder för att skriva och posta inlägg. Skrev nyss en lång text över hur självständig storasyster är. Men nu orkar jag inte skriva om allt så här är ett par bilder och lite text.


Storasyster har inget problem att vandra iväg ensam och plocka hallon, leka i sandlådan eller till och med gå iväg till stallet. Jag får med jämna dvs. nån minuts mellanrum kolla var hon är. En liten flicka i en stor värld.
För tillfället kan det ta en hel evighet att ta sig några hundra meter. Jag blir så trött på att vänta och riktigt rastlös då vi aldrig kommer fram. Jag försöker hitta på lekar, ibland psykologiskt nog ser vi björnar eller mårror i skogen, då blir det lite fart på storasyster men snabbt är de bortglömda och så det är blåbärs ätande som gäller eller nåt annat som gör att vi inte kommer framåt. I dag hittade jag på att använda lillebrors bärsele så här. Tungt men praktiskt.


Jag vet inte vad som skulle hjälpa. Antagligen inget utan bara låta storasyster ta sin tid. Jag borde lära mig att inte stressa. Men det är lättare sagt än gjort. Som A.Wahlgren (I know, hon är lite kontroversiell) så får man aldrig ha brottom när man går ut med en två åring- den skall utforska hela världen varje gång.

2 kommentarer:

  1. Jag har deletat och installerat appen på nytt, när den börjat krångla :)

    SvaraRadera
  2. Jo, jag tänkte nästan göra det men så började den funka igen. Det var tur för jag har så dåligt nät här på landet så jag skulle inte lyckas ladda ner den på nytt.

    SvaraRadera