torsdag 30 augusti 2012

En intressant dag

I dag har varit en intressant dag. Jag vaknade på natten till att lillebror hade hög feber. Han fick igår på rådgivningen vacciner och fick tydligen lite biverkningar av det. Febern gick ner med en panadol suppo. I dag på förmiddagen var han sedan mycket gnällig och "känckäränckig" men också det gick om med suppo och en lååång dagssömn. Nu verkar han vara sitt normala nöjda jag. Lillebror hade också vuxit och är nu vid 6 månader 8.3 kg och 70,6 cm lång.
Storasyster i sin tur blev ensam på dagis i dag. Jag gick efter henne efter lunchen men nej, hon ville inte komma hem utan ville stanna och sova. Jag lät henne stanna och sova och gick själv in en sväng till centrum med en sovande lillebror. Storasyster lär ha somnat bra och hade just vaknat då jag kom efter henne två timmar senare. Så skönt att hon gillar sitt nya dagis och dagis över lag.
Själv tog jag då alltså en sväng in till stan. Gick på lunch med min mamma. Då jag var på stan lyckades jag bonga mig själv i en spegel och blev helt chockad av synen. Det var min slitna och noppiga tröja, som jag gått med dag ut och dag in sedan jag blev hemma med storasyster för snart tre år sedan. Det har varit min favorit tröja, så användbar och skön. Men huu så den såg ut, till och med ett hål i nacken. Så jag bestämde mig att kolla i nån butik på vägen hem om jag skulle hitta en i samma stil, men fräsch och ny. Jag hittade den på typ 10 sekunder i den första butik jag gick in i. Jag provade den inte, för det fanns inte tid för sånt. Den visade sig sitta perfekt och billig var den också. Och det bästa, då jag betalade min nya tröja drog jag av mig min gamla och bad kassan kasta bort den, så nu har jag inte en till tröja i skåpet utan en ny tröja i skåpet (som alltså inte har plats för till kläder...). Och ingen risk för att jag skall återgå till mig min gamla slitna tröja.

Och så det sista den här dagen. Den här lilla geten på bilden nedan skall få en ny vän till sin gård... Och en sten har ramlat från mina axlar, men det berättar jag mera om i morgon.



(hoppas den inte har loppor då den kliar sig så...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar