fredag 3 augusti 2012

I dag förlängde jag sommaren




Det känns som om sommaren skulle ha varit jätte kort i år. Kanske på grund av det dåliga vädret. Dåligt har det nog inte direkt varit. Det är bara värmeböljan som hållit sig borta. Hur som helst så ringde jag till dagis idag och sade att vi skjuter upp storasysters dagis start med tre veckor. Det här är det bästa med att vara mammaledig och hemma. Man kan göra sådana här saker. Nu bor vi kvar i sommarhuset hela augusti och sedan får hösten komma och vi flyttar till stan. Far i huset kommer att pendla till jobbet. Han orkar sitta i bilköer i rusningstid just i en månad och inte en dag längre.
Nu hoppas jag bara att vädret hålls sommrigt så att det är roligt att vara här ute på landet. Jag vet från tidigare år, att då hösten kommer vill jag flytta till stan. Tänk vilken tur jag har som får ha ett sommarhus och ett vinterhem och just så vill jag ha det. Just nu åtminstone.


Storasyster "metade" idag i strandvattnet och vi, jag i solen och lillebror sovande i skuggan, njöt av solen och sällskapet av min moster och kusin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar