söndag 5 augusti 2012

Hjälp, vardagen börjar i morgon

Huh huh, i morgon börjar vardagen igen. Far i huset börjar jobba efter sommarsemestern. Det känns nog lite jobbigt, som om jag också skulle börja jobba i morgon. Att vara ensam hemma med barnen är nog mera jobb än semester. Fast det är nog ett jobb jag i grund och botten tycker om. Just nu har storasyster bara en riktig bus fas på gång och det är rätt så tungt. Allt förbjudet är roligt. I synnerhet att bråka med lillebror. Som tur verkar lillebror tåla en hel del och skrattar mest åt storasyster då hon vrålskriker åt honom, våldskramar honom eller gör nåt annat lika störande. Sånt får hon så klart inte göra men hon provar nog gränserna om och om igen.

Som tur bor mina älskade mostrar, barnens låne mormödrar här nära så vi skall ta och börja våldgästa dem ännu mera än tidigare. De är roligt sällskap och program för både barnen och mig.

Måste förresten dela med mig en bild på mina föräldrars hund Fanni. Vi var hundvakter igår. Då vår egen hund tagit platsen under matbordet var Fanni tvungen att välja det minsta bord den kunde hitta och lägga sig under det.



2 kommentarer:

  1. Lyfter på hatten! det är ingen lätt match med två i den åldern och ensam dessutom. Men fantastiskt om ni kan förlänga på landelivet! Sommaren, och speciellt på landet, är så fint i augusti.

    SvaraRadera
  2. En av mostrarna säger välkommen alltid när det passar er! Sommarn är bäst sett med barn ögon!

    SvaraRadera